Spela hockey online

unnamed (2)Att spela hockey online, är väldigt enkelt och kan vara mycket roligt. Dessutom är det gratis. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller en mobil, internetuppkoppling och möjligheten att spela flashspel i din webbläsare. Sedan är det bara att botanisera bland onlinespelen och spela direkt, ensam eller med en kompis. Det finns en mängd olika spelsajter att välja mellan som ofta har flera olika sorters hockeyspel. Har man aldrig spelat förut, kan man börja med ett enkelt spel och ta sig upp i nivåerna. Det finns 2D-och 3D spel, skojiga varianter med djur och självklart kan man spela riktig, traditionell ishockey. Här är några som man kan kolla upp om man är sugen på hockey.

  • Olika nivåer på spelet Ice Hockey
  • Ice Hockey Heroes
  • Ice Hockey Challenge
  • Captain Cage Hockey

Det här är mer eller mindre utvecklade spel där man verkligen spelar hockey, det vill säga inte bara tränar straffar eller mål. Vissa har en enkel design och grafik, andra är lite mer avancerade.

Gillar man air hockey så finns det massor av online spel för det också, man behöver faktiskt inte knalla ner i en spelhall för att spela det.

  • Spelet ”Air Hockey” i olika nivåer
  • Little Duck air hockey

Det finns även onlinespel för dig som vill testa bordshockey men det är inte lika vanligt som vanlig ishockey eller air hockey, men har man inte det riktiga spelet hemma, kan man gå ut på nätet och leta upp det på en spelsida. Vill man ha något annorlunda kan ”Hockeyvrede” där man tränar mål och ”Ishockeydockor” vara något att pröva på. Det utvecklas hela tiden nya spel så om du tycker om att spela hockey online så finns det alltid någon ny variant att prova. Du kommer garanterat hitta ett ishockeyspel som passar dig om du tycker om att spela online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *