Att spela eller gambla på hockey

iAlla är nog överens om att man kan gambla eller spela på det mesta här i världen och sport är kanske det vanligaste. Svenskar satsar ofta sina pengar på fotboll eller trav, men även andra sporter har blivit populära, som basket, baseball och hockey.

När man satsar pengar på hockey, så kan man satsa på flera olika saker. Man kan satsa på spelare eller ett speciellt lag i NHL eller SHL, t.ex. att det ska vinna serien eller en viss match. Det som är viktigt att hålla koll på när du spelar på t.ex. hockey är att först veta vad du vill satsa på och sedan kolla hur det har gått för laget respektive en särskild spelare förut. Hur spelar den här personen just nu? Har han skador? Har han släppt in många mål? Vilken form är han i? Hur går det för laget i övrigt just nu och vad har dem gjort för hockeyresultat i serien den sista tiden? Detta är exempel på frågor att ställa sig för att vara så säker som möjligt.

Börja lite försiktigt

Har man aldrig spelat eller gamblat tidigare, kan en gambling-app vara ett alternativ för att se hur det går. Det betyder att man kan satsa pengar på de flesta sporter men det är dock bara låtsaspengar. Man förlorar inga riktiga pengar, men man vinner heller inget.

Att välja spelbolag

När du ska välja spelbolag, kan det vara bra att titta på vilka bonusar de erbjuder. Jämför olika bolag och titta på den som har den bästa oddsbonusen som erbjudande. Välj ett seriöst bolag och kolla alltid upp dem först. Känner du någon som gamblar på hockey, så kan du fråga personen först om råd.

Spelformer

Att spela kan te sig under så många olika former. Vill man gambla på hockey finns t.ex. Powerplay, Surebets och Oddset. Surebets eller säkra odds är ett sätt att tjäna pengar genom att olika spelbolag sätter odds på olika evenemang eller spelare, men även om det låter fantastiskt, så är det ingen garanti. Läs på noga innan du börjar spela.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *